Fräcka glasögon häftiga färger

Have A Looks glasögon i häftiga färger är designade i Danmark och i bra kvalitet till bra priser. Glasögon med styrka till dig som tycker det är för tråkigt med ett vanligt par. Det ska vara enkelt, snabbt och billigt att köpa glasögon online hos Have A Look, och vi är mycket försiktiga med varje par. Vi hämtar inspiration till både färger och mönster i de senaste trenderna inom mode och inredning, men glöm aldrig att glasögon också ska sitta bekvämt på näsan, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten. 


Alla våra glasögon; både läsglasögon, minusglasögon och solglasögon med styrka, har tunna, lätta glas i akryl, ramar i polycarbonat som håller för lite allt möjligt, samt behagliga flexskalmar. Alla metaldelar är naturligtvis nickelfria. Du får dina Have A Look glasögon i ett snyggt etui i filt så att dem kommer fram i behåll, och för att kunna förvara dem säkert.

 

Solglasögon med läsfält

Hos Have A Look kan du välja solglasögon med läsfält. Läsfältet sitter bara i den nedersta delen av glaset, vilket betyder att du också kan använda glasögonen som vanliga solglasögon.

#HAVEALOOKSHOP

Top